opc_loader

Wensenlijst

Beoordelingen ()
De Cock en de schaduw van de dood heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
De Cock en de schaduw van de dood


De Cock en de schaduw van de dood

De Cock wordt opgeroepen: een dode vrouw op straat, onder verdachte omstandigheden uit een hotelraam gevallen. Tot zijn ontzetting wordt zijn stagiair Lotty door een onbekende omstander neergestoken.

In De Cock en de schaduw van de dood (Baantjer deel 87) worden de Amsterdamse rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat en zijn collega Vledder, geconfronteerd met geweld tegen hulpverleners.

Niet zelden komen meldingen op de Warmoesstraat op een ongelegen tijdstip binnen. Zo ook wanneer De Cock, Vledder en hun collega's een koffiemoment hebben voor het afscheid van Lotty, de zeer gewaardeerde stagiaire. Maar de taart is nog niet op als De Cock wordt opgeroepen: een dode vrouw op straat, onder verdachte omstandigheden uit een hotelraam gevallen. Lotty gaat natuurlijk nog even mee op haar laatste dag. Als de politie de straat afzet om het opdringerige en onrustige publiek op afstand te houden en de ambulance door te kunnen laten, krijgt De Cock er tot zijn ontzetting een tweede misdrijf bij, want Lotty wordt door een onbekende omstander neergestoken…

10,99
Zet op wensenlijst
Kenmerken
Auteur:
Baantjer
Uitgever:
de Fontein Romans & Spanning
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen in mm.:
20 x 12,9 x 1,5 cm
Aantal paginas:
144

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items