opc_loader

Wensenlijst

Beoordelingen ()
De Cock en de dood van een kerkrat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
De Cock en de dood van een kerkrat


De Cock en de dood van een kerkrat

Deel 83 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock is door zijn rug gegaan, en met moeite beweegt hij zich richting de Oudezijds Voorburgwal. Vastgoedhandelaar Koen Pronk is dood aangetroffen; een val of moord? Niet veel later worden De Cock en Vledder naar de Vituskerk geroepen, waar op het altaar het levenloze lichaam ligt van Okke, de kraker van de kerk. Het eerdere slachtoffer Pronk blijkt een goede kennis van de voormalige pastoor van de Vituskerk te zijn geweest. De Cock weet dat de moorden verband moeten houden, maar hoe?

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen

10,99
Zet op wensenlijst
Kenmerken
Uitgever:
De Fontein Romans & Spannin
ISBN:
9789026144189
Uitvoering:
Paperback
Aantal paginas:
144
Auteur:
Peter Römer

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items