opc_loader

Wensenlijst

Beoordelingen ()
Fantoomgroei heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fantoomgroei


Fantoomgroei

Sander Heijne en Hendrik Noten laten in ‘Fantoomgroei’ zien dat onze economie al ver voor de coronacrisis ontspoorde. Bedrijfswinsten zijn sinds de jaren tachtig geëxplodeerd, maar werkenden zagen de economische groei nauwelijks terug in hun portemonnee. Vitale sectoren als de zorg, het onderwijs en de politie werden ondertussen uitgehold. Hoe kan dat? En waarom accepteren we dat?

Deze vragen brachten de auteurs van premier Rutte via de oude familie Philips naar de boeken van Adam Smith. En van conferenties op Zwitserse bergtoppen tot de achterkamertjes van Den Haag. Vliegend door de tijd rollen ze van de ene verbazing in de andere. Met als conclusie: de huidige hang naar groei is geen noodzaak, maar het resultaat van een verhaal dat we zijn gaan geloven.

'Dit boek is een zoektocht naar een nieuw verhaal over een economie voor een andere, betere wereld. En als we die wereld kunnen schetsen, willen we deze ook realiseren, dat en niets minder is de ambitie van deze vertelling.’ - Sander Heijne en Hendrik Noten

20,00
Zet op wensenlijst
Kenmerken
Aantal paginas:
256
Auteur:
Sander Heijne, Hendrik Noten
Uitgever:
Business Contact
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen in mm.:
21 x 13,5 x 2,5 cm

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
20,00