opc_loader

Wensenlijst

Beoordelingen ()
Het leugenachtige leven van volwassenen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Het leugenachtige leven van volwassenen


Het leugenachtige leven van volwassenen

De dertienjarige Giovanna woont in een van de beste wijken van Napels. Haar ouders zijn bijna perfect en hebben haar opgevoed tot een net en lief kind dat keurig Italiaans spreekt en goede cijfers haalt. Maar op een dag hoort ze haar vader tegen haar moeder zeggen dat Giovanna steeds meer begint te lijken op zijn zus. Er is in hun gezin geen groter kwaad denkbaar dan tante Vittoria.

Giovanna besluit om op bezoek te gaan bij Vittoria om meer over zichzelf te weten tekomen. Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten gaat er meteen een doos van Pandora open: de volkse, grofgebekte Vittoria blijkt vooral te willen praten over de ware aardvan Giovanna's ouders. Het beeld van een perfect gezin valt langzaam in gruzelementen.Vanaf nu moet ze laveren tussen trouw aan haar ouders en de nieuwe vriendschap met haar tante - het zijn Giovanna's eerste stappen naar volwassenheid.

Deze nieuwe roman van Elena Ferrante bevestigt opnieuw haar grote en unieke talent: als geen ander is ze in staat om heel gedetailleerd vriendschappen en relaties tussen vrouwen neer te zetten. Haar vaak rebelse personages zijn zo levendig beschreven, dat je al snel het idee krijgt dat je ze al je hele leven kent. Het leugenachtige leven van volwassenen doet verlangen naar meer.

22,99
Zet op wensenlijst
Kenmerken
Aantal paginas:
352
Auteur:
Elena Ferrante
Uitgever:
Wereldbibliotheek
ISBN:
9789028450790
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen in mm.:
210 x 139 x 29 mm.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items