opc_loader

Wensenlijst

Beoordelingen ()
Familiezaken - Uit het leven van een officier van justitie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Familiezaken - Uit het leven van een officier van justitie


Familiezaken - Uit het leven van een officier van justitie

Het indringende verhaal van een bevlogen officier

Gabriëlle Hoppenbrouwers is officier van justitie. De wereld achter spraakmakende krantenberichten komt dagelijks in haar werk voorbij: jeugdcriminaliteit, roofovervallen, zedenzaken en ernstige verkeersongevallen.
In Familiezaken schrijft ze over hoe het er in de rechtszaal aan toegaat, de moeilijke gesprekken die ze voert met nabestaanden en de vaak schrijnende familieomstandigheden van jonge verdachten. Maar een officier van justitie is ook een mens. Wanneer haar broer ongeneeslijk ziek blijkt te zijn, zet dat voor haar zelf de verhoudingen in haar eigen familie in perspectief. Een confronterende ervaring, die haar terugvoert naar de vroege dood van haar vader.
In Familiezaken schrijft Hoppenbrouwers open en eerlijk over hoe haar werk en persoonlijk leven voortdurend met elkaar vervlochten raken – haar alleenstaand moederschap en de volle werkdagen, het verlies van haar broer en de zware delicten waar ze mee te maken krijgt. Een ontroerend, indringend en herkenbaar verhaal van een bevlogen officier.

22,99
Zet op wensenlijst
Kenmerken
Auteur:
Gabriëlle Hoppenbrouwers
Uitgever:
Thomas Rap
ISBN:
9789400407664
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen in mm.:
Afmeting: 21,4 x 13,6 x 2 cm
Aantal paginas:
208 pagina's

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: