opc_loader

Wensenlijst

Beoordelingen ()
Pinkeltje op Texel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pinkeltje op Texel


Pinkeltje op Texel

Pinkeltje gaat naar Texel!

In dit fonkelnieuwe avontuur geniet Pinkeltje samen met Pinkelotje van een heerlijke vakantie op Texel. Maar al snel is het gedaan met de rust. Een enorme storm steekt op en vlak voor de kust vergaat een schip. Pinkeltje en Pinkelotje ontdekken gelukkig dat de bemanning het eiland heelhuids heeft bereikt. En dat niet alleen: er is ook een albinozeehondje op het strand aangespoeld.

De Texelaars ontfermen zich over de zeehond en noemen hem Biem. Maar dan is het dier ineens verdwenen! Pinkeltje maakt zich grote zorgen, want hij heeft de kapitein van het vergane schip horen zeggen dat een bijzondere zeehond als Biem wel eens een flinke som geld kon opleveren… Pinkeltje en Pinkelotje besluiten een stokje voor het snode plan van de kapitein te steken en roepen de hulp in van de Sommeltjes, een Texels trollenvolkje. Lukt het Pinkeltje en zijn vrienden om Biem te redden?

Pinkeltje op Texel is een grappig en spannend avontuur van een iconisch personage uit de Nederlandse jeugdliteratuur: wie is er nu niet met Pinkeltje opgegroeid? Om voor te lezen vanaf 7 jaar en zelf te lezen vanaf 9 jaar.

11,99
Zet op wensenlijst
Kenmerken
Aantal paginas:
Studio Dick Laan
Auteur:
Studio Dick Laan
Uitgever:
Van Holkema & Warendorf
ISBN:
9789000371570
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen in mm.:
220 x 156 x 20 mm.
Leeftijd:
vanaf ca. 7 jaar

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items