opc_loader

Wensenlijst

Beoordelingen ()
Oma, vertel eens heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oma, vertel eens


Oma, vertel eens

Geef je oma dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug.
Oma, vertel eens nu in een nieuw design!
'Oma, had jij vroeger een lievelingsknuffel? Welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Wat is een van de mooiste dingen die je ooit hebt bereikt?'


Met Oma, vertel eens geef je je oma een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen oma en kleinkind, schrijft je oma stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je oma het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou.


Het eerste boek in de reeks, Mam, vertel eens, werd een ongeëvenaard succes: inmiddels gaat in Nederland de 46ste druk over de toonbank en wordt deze klassieker in zestien landen verkocht. Daarom heeft Mam, vertel eens een nieuw ontwerp gekregen! Een eigentijds design met vrolijk binnenwerk en een rijk stofomslag waarvan de binnenzijde is opgemaakt als prachtig cadeaupapier. Leuk om zo het ingevulde boek weer ingepakt terug te geven aan degene die het je gaf!


Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma's boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

20,99
Zet op wensenlijst
Kenmerken
Aantal paginas:
160 pagina's
Auteur:
Elma van Vliet
Uitgever:
Spectrum
ISBN:
9789000372478
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen in mm.:
24,7 x 17,8 x 2,2 cm

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items