opc_loader

Wensenlijst

Beoordelingen ()
Het vrouwenhart – werkboek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Het vrouwenhart – werkboek


Het vrouwenhart – werkboek

Cardioloog dr. Janneke Wittekoek heeft als missie om het vrouwenhart op de kaart te zetten, zodat minder vrouwen zullen sterven aan hart- en vaatziekten; daar sterven in Nederland elke dag 57 vrouwen aan.

Ook zet zij zich op alle fronten in om mensen bewust te maken van de invloeden van een gezonde levensstijl. Het vrouwenhart werkboek is een vervolg op het succesvolle eerste boek Het vrouwenhart van cardioloog dr. Janneke Wittekoek.

Met dit informatieve en leerzame werkboek wil zij vrouwen motiveren om op een actieve manier aan hun hartgezondheid te werken. Een werkboek vol tips, patiëntenverhalen, invuloefeningen, workoutschema’s en reeds eerder gepubliceerde interviews met onder andere cardioloog dr. Angela Maas, prof. dr Jan Piek, cardioloog Roderik Kraaijenhagen, huisarts Job Nievaart en cabaretier Freek de Jonge.

Belangrijk onderdeel van het werkboek: Ken je getallen! Door deze getallen in de gaten te houden, zoals bloeddruk, cholesterol, bloedsuiker en BMI, weet je waaraan je moet werken om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen.

Janneke Wittekoek voltooide haar specialisatie tot cardioloog in 2008 en begon vervolgens een carrière als ondernemer in de zorg. In 2013 opende ze de HeartLife Klinieken in Utrecht; een expertisecentrum voor hart en gezondheid, gespecialiseerd in zowel de behandeling als preventie van hart- en vaatziekten.

20,00
Zet op wensenlijst
Kenmerken
Afmetingen in mm.:
241x172x17
Aantal paginas:
160
Auteur:
Janneke Wittekoek
Uitgever:
Uitgeverij Lucht Bv
ISBN:
9789492798374
Uitvoering:
Paperback

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items