opc_loader

Wensenlijst

Extra informatie

Beoordelingen ()
Dader onbekend heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dader onbekend


Dader onbekend

Het leven van de 21-jarige Chantal verandert in januari 2015 in haar worst nightmare. Een gelekt seksfilmpje, waarin ze met haar ex-vriendje te zien is, wordt op een fake Facebookaccount geplaatst. De expliciete beelden weten zich in no time als een olievlek over zo ongeveer heel Nederland te verspreiden. Het leed is geleden.

Het bloed trekt uit mijn hoofd weg en het zweet breekt me uit. Ik ga rechtop in bed zitten en hoor mijn ademhaling versnellen.
Ik open mijn eigen Facebookpagina en zie daar niets bijzonders. Heel kort, voor een paar seconden hooguit, denk en hoop ik dat het allemaal wel meevalt. Dat het niet zo erg is als ik net gezien heb. Maar als ik zoek op ‘Chantal Werkendam’ weet ik dat die hoop vergeefs is.

DADER (ON)BEKEND is onmisbaar leesvoer voor iedere tiener, maar biedt ook ouders, docenten en hulpverleners in de breedste zin van het woord een ongepolijst inkijkje in de wereld van pubers. Een wereld die zich voor een groot deel online afspeelt en waarin je razendsnel kunt worden gemaakt of gebroken.

Journalist Hester Zitvast (1977) interviewde Chantal en tekende in samenwerking met haar het verhaal op.

17,50
Zet op wensenlijst

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
17,50